VP3-consult

Wat kan je verwachten bij een VP3-consult?

Tijdens het eerste consult wordt met je grondig jouw medische situatie besproken. Wat zijn je beweegredenen zijn om het VP3-voedingsprogramma te gaan volgen? Wat wilt je graag bereiken?

Daarna worden er diverse metingen uitgevoerd om exact te bepalen wat je uitgangspositie is. Met geavanceerde apparatuur wordt je lichaamssamenstelling bepaald: de verdeling vet, spieren en water in het lichaam en uw calorieverbranding per dag. Daarnaast worden bloeddruk, glucosespiegel en cholesterolspiegel bepaald. Uiteraard worden ook het gewicht en de omvang van taille en heupen gemeten.

meting-van-de-lichaamssamenstelling

Als alles in kaart is gebracht en als je met het VP3-voedingsprogramma wilt starten dan wordt het achterliggende principe van het programma uitgelegd en hoe je er mee van start kunt gaan.

Het doel van het VP3-voedingsprogramma is om vet in te leveren en niet spieren en/of water. Tijdens de controle-afspraken wordt steeds opnieuw de lichaamsamenstelling bekeken en de andere metingen uitgevoerd. Indien het niet naar wens verloopt kan er worden bijgestuurd met homeopathie, supplementen of kruiden. Uiteraard krijgt je allerlei praktische instructies en kunt je al je vragen stellen.

praktijk2

Dit is van groot belang om gedurende het VP3-voedingsprogramma te blijven controleren wat er gebeurt en met regelmaat op consult te komen. De orgaansystemen verantwoordelijk voor de gewichtsreductie, verbranding, ontgifting en afvoer van de afvalstoffen worden goed in de gaten gehouden en waar nodig bijgestuurd. Als je in de buurt komt van je gewenste resultaat wordt met je de stabilisatiefase besproken. Wij adviseren je geleidelijk het VP3-voedingsprogramma af te bouwen om het resultaat ook op lange termijn te behouden. Het is raadzaam om contact te houden met uw VP3-therapeut om je te helpen bij u nieuwe voedingspatroon en lifestyle.

Consult aanvragen

Vraag hieronder uw eerste consult aan.