Kosten

Wat kost het nou allemaal bij VP3?

Wat kost het nou allemaal precies?

De kosten van een consult voor het VP3-voedingsprogramma bedragen € 65 (inclusief alle metingen, rapportages en tussentijds telefonisch spreekuur).

Het VP3-startpakket kost € 200. Dit pakket bevat volledige voeding voor twee weken. U heeft geen andere voedingsmiddelen nodig (behalve thee, water en eventueel koffie).

Na deze periode zijn de VP3-voedingsproducten los te verkrijgen tijdens een consult of te bestellen. De kosten van VP3-voeding bedragen gemiddeld € 15 per dag. Ook kunt u de VP3-producten bestellen via de webshop.

Enkele zorgverzekeraars en ziekenfondsen vergoeden de VP3 consulten of een deel daarvan. U moet dan wel aanvullend verzekerd zijn.

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Om de administratie te ontlasten, rekenen wij graag contant of via pin met u af.

Afspraak afzeggen
Wanneer u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren telefonisch afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Medische begeleiding
Het VP3-voedingsprogramma staat onder medische begeleiding van Thomas Norbart, arts.

Consult aanvragen

Vraag hieronder uw eerste consult aan.

“Mijn huisarts adviseerde me om een VP3-kuur te gaan doen. Ik was namelijk veel te zwaar. Daardoor had ik allerlei lichamelijke klachten. Hoge bloeddruk, hartritmestoornissen, last van mijn heupen… Vanaf het begin is het VP3-programma me prima bevallen. Het aardige van deze aanpak is dat je niet het gevoel hebt dat je op dieet bent. Doordat je elk uur wat eet, krijg je namelijk geen hongergevoel. Van diëten die ik eerder volgde, viel ik nooit meer dan 5 kilo af. Maar met VP3 ben ik een fors aantal kilo’s kwijtgeraakt. Inmiddels zit ik op mijn streefgewicht en kan ik veel medicijnen laten staan. Echt, ik voel me beter dan ik ooit had verwacht!”

Rudi Boerlage
68 jaar

“Drie jaar geleden heb ik een VP3-kuur gedaan, omdat ik last van mijn darmen had. Binnenkort wil ik dat weer twee weken gaan doen, zodat ik van binnen weer helemaal schoon word. Ongemerkt krijg je met gewone voeding namelijk toch veel slechte stoffen binnen. Met VP3 ga je eigenlijk weer terug naar de basis en kun je jezelf ontgiften. Bovendien ga je alles weer beter proeven en word je je veel bewuster van alles wat eet. Zo kom je dichterbij jezelf te staan en verlies je jezelf minder snel in de drukte van alledag.”

Ilonka Schneiders
38 jaar