Resultaten

Lees hier meer over de resultaten en ervaringen

Resultaten

Het VP3-voedingsprogramma helpt bij overgewicht, zodat je een fors aantal kilo’s kunt verliezen. Mannen vallen vaak sneller af dan vrouwen. Daarnaast is het VP3-voedingsprogramma gunstig voor de bloeddruk en goed voor de cholesterolspiegel.

Stimuleert gewichtsverlies

Het VP3-voedingsprogramma verhoogt het energieverbruik en stimuleert gewichtsverlies: forse reductie van het lichaamsgewicht van circa zes tot acht kilo. Valt je niet af, dan is er meestal iets bijzonders aan de hand. Bijvoorbeeld een storing in de schildklier, lever of darmen.

Tijdens het volgen van VP3-voedingsprogramma staat je onder medische begeleiding. Het is van belang om regelmatig op controle te komen.

Het VP3-voedingsprogramma is in Zwitserland reeds 25 jaar in gebruik. Het programma heeft een gunstige invloed op de gezondheid. De helft van de patiënten volgt het VP3-voedingsprogramma in verband met overgewicht.

Praktijkvoorbeeld vrouw

Na twee maanden is de patiënt enige weken doorgegaan met een parttime VP3-voedingsprogramma. Daarna is ze gaan eten volgens de instructies uit de stabilisatiefase.

Praktijkvoorbeeld man

Na drie maanden is de patiënt acht weken doorgegaan met een parttime VP3-voedingsprogramma. Daarna is de patiënt gaan eten volgens de instructies uit de stabilisatiefase.

Consult aanvragen

Vraag hieronder uw eerste consult aan.

“Mijn huisarts adviseerde me om een VP3-kuur te gaan doen. Ik was namelijk veel te zwaar. Daardoor had ik allerlei lichamelijke klachten. Hoge bloeddruk, hartritmestoornissen, last van mijn heupen… Vanaf het begin is het VP3-programma me prima bevallen. Het aardige van deze aanpak is dat je niet het gevoel hebt dat je op dieet bent. Doordat je elk uur wat eet, krijg je namelijk geen hongergevoel. Van diëten die ik eerder volgde, viel ik nooit meer dan 5 kilo af. Maar met VP3 ben ik een fors aantal kilo’s kwijtgeraakt. Inmiddels zit ik op mijn streefgewicht en kan ik veel medicijnen laten staan. Echt, ik voel me beter dan ik ooit had verwacht!”

Rudi Boerlage
68 jaar

“Drie jaar geleden heb ik een VP3-kuur gedaan, omdat ik last van mijn darmen had. Binnenkort wil ik dat weer twee weken gaan doen, zodat ik van binnen weer helemaal schoon word. Ongemerkt krijg je met gewone voeding namelijk toch veel slechte stoffen binnen. Met VP3 ga je eigenlijk weer terug naar de basis en kun je jezelf ontgiften. Bovendien ga je alles weer beter proeven en word je je veel bewuster van alles wat eet. Zo kom je dichterbij jezelf te staan en verlies je jezelf minder snel in de drukte van alledag.”

Ilonka Schneiders
38 jaar